top of page

De hoeve is bewoond !

Gelieve geen lawaai of luide muziek te maken om de buren niet te storen. Akoestische muziek is toegelaten in de voortuin en met gesloten ramen en deuren ook in de zaal buiten de nachtelijke uren, maar versterkte muziek of percussie zeker niét ! 

Vergeet jullie slaapzakken niet !

N'oubliez-pas vos sacs de couchage !

Vergessen Sie nicht eure Schlafsäcke !

Don't forget to bring your sleeping bags !

Tip : check als huurder-organisator je verzekeringspolis : dekt die ook eventuele schade aangebracht aan een gehuurd pand ?

HiKE, BiKE & TWiKE is een historische zaal en afspanning (gite d'étape) voor sportieve groepen (fietsers, wandelaars, ...) met mogelijkheid voor gezamenlijk overnachten in belendende slaapzalen met 30 stapelbedden of slaapbanken met hoofdkussen- en matras-overtrek. Een slaapzak of lakens en deken, kussensloop, handdoek en toiletbenodigdheden moet je zélf meenemen.
Basisprijs : 300€ per dag alles inbegrepen, korting mogelijk bij langere reservaties vanaf 1 week. De basisprijs is zonder overnachtingen.

Toeslag voor overnachting en gebruik van de douches : 300€ per nacht. 

Toeslag voor stockage van cateringmateriaal e.d. in afwachting van ophaling : 50€ per dag.

Schoonmaak : 150€ per huurperiode, maar doe dit zeker ook grondig zélf voor u vertrekt.

Waarborg : 300€ per huurperiode.

Sanitair en slaapzalen zijn enkel bereikbaar via een niet-overdekte buitentrap => de slaapzalen en het sanitair zijn niét toegankelijk voor rolstoelgebruikers, sorry ! Er is wel een sanitaire ruimte voorzien voor minder-mobiele gebruikers op het gelijkvloers.
De zaal op het gelijkvloers biedt eet- en vergaderruimte voor 30 personen. Tafels en stoelen zijn voorzien voor 50 gasten en mogen in de tuin gebruikt worden bij droog weer of onder tenten. De ingerichte keuken biedt mogelijkheden om samen te koken, afhaalmaaltijden te bereiden, of deze door uw eigen cateringdienst te laten verzorgen. Buitenterras en omhaagde tuin op het westen met mogelijkheid om grote tent, springkasteel e.d. te plaatsen (zelf te voorzien).

Deze gite is duurzaam en eenvoudig - "the bare necessities" - in een schitterend landelijk kader (poortgebouw van vierkantshoeve) !

bottom of page